Outlet
Thetford PowerPods Blue 20 pose
33%
20+ på Klikk & Hent (Hokksund)
299,-
199,-
Thetford Aqua Kem Blue sachets
20%
15 på Klikk & Hent (Hokksund)
250,-
199,-
Sesongpakke med Powerpods blue Hele 80 toaletttømminger for sesongen
42%
Pakkepris Aqua Kem 5 stk Pakke til 75 toalettømminger. Sesongpack
22%
Pakkepris Aqua Kem 5 stk Pakke til 75 toalettømminger. Sesongpack

Pakkepris Aqua Kem 5 stk

Pakke til 75 toalettømminger. Sesongpack

Varenr: 115651
970,-Kampanjepris
1 250,-Veiledende pris
-+
3 på Klikk & Hent (Hokksund)
100+ på leverandørlager
  • Klikk & Hent i Hokksund
  • Sikker levering med Posten
  • God kundeservice

Få Enkelt Renere og Friskere Toaletter med Aqua Kem Blue - Norges Favoritt Toalettkjemi! Pakken inneholder kjemi til hele 75 toalettømminger og holder en hel sesong.

 

Ønsker du en mer behagelig og hygienisk opplevelse på campingturen din? Da er Aqua Kem Blue den ideelle løsningen for deg! Aqua Kem Blue er ikke bare et vanlig toalettkjemikalie - det er en pålitelig partner som vil sørge for at dine mobile toaletter forblir rene, friske og luktfrie, uansett hvor eventyret tar deg.

 

Med vår eksklusive pakkepris på Aqua Kem Blue, kan du nå dra nytte av førsteklasses toalettkjemi til en fantastisk verdi. Enten du er en erfaren camper eller en nybegynner innen bobil- og campinglivet, vil Aqua Kem Blue være din beste følgesvenn for å opprettholde en hygienisk toalettstand på farten.

 

Hvorfor Velge Aqua Kem Blue?
Effektiv Lukt- og Bakteriekontroll: Aqua Kem Blue er spesielt formulert for å eliminere ubehagelige lukter og bryte ned avfall effektivt. Du kan nyte en frisk og behagelig lukt på badet, selv etter flere bruk.

 

Langvarig Effekt: Vår unike formel sikrer en langvarig effekt, slik at du kan nyte kontinuerlig beskyttelse mot lukt og bakterier mellom tømminger.

 

Enkel og Sikker i Bruk: Aqua Kem Blue er enkel å bruke og er trygg for både septiktanker og miljøet. Du trenger bare å tilsette den anbefalte dosen i toalettskålen etter hver tømming, og la den gjøre resten av jobben.

 

Praktisk Pakkepris: Med vår eksklusive pakkepris kan du spare penger samtidig som du sikrer at du alltid har nok toalettkjemi tilgjengelig for dine behov.

 

Bestill Din Aqua Kem Blue Pakke i Dag!
Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å sikre deg en pålitelig og effektiv toalettkjemi til en uslåelig pris! Bestill din Aqua Kem Blue pakke i dag og ta det første skrittet mot et renere og friskere toalett på dine fremtidige campingeventyr.

 

Velg Aqua Kem Blue - Norges favoritt toalettkjemi, og nyt en mer behagelig og hygienisk campingopplevelse!

15653